Pàgines

dijous, 18 d’octubre del 2012

Activitats als barris

RECOLLIDA D'ALIMENTS
Ens fem ressò de la campanya de recollida d'aliments que es farà a la ciutat, a la porta dels supermercats els dies 19 i 20 d'octubre.

"Benvolgut, benvolguda,

Com ja deus saber, El Rebost Solidari és un servei que existeix des de fa tres anys a Sabadell per proporcionar aliments bàsics a les famílies que tenen greus necessitats. Hi participa l’Ajuntament i el formen vint-i-cinc entitats socials i religioses amb una llarga tradició solidària i amb presència a tota la ciutat. Totes treballen de manera voluntària i plenament coordinades amb els Serveis Socials municipals.
Aquesta setmana, els propers divendres dia 19 i dissabte dia 20 d'octubre, El Rebost realitzarà una nova campanya de recollida de menjar en centres comercials de la ciutat: CAPRABO, CONDIS, CONSUM, SORLI DISCAU i d’altres. Comptarà amb la participació de més de 200 voluntaris i voluntàries de les entitats que formen part del Rebost.
Es demanen aliments de llarga durada com ara arròs, galetes, llegums secs, macarrons, oli i sucre, ja que són components essencials dels lots que el Rebost reparteix. El propòsit és arribar a recollir-ne uns 20.000 quilos.
Aquesta campanya torna a ser necessària perquè els darrers mesos hi ha continuant havent un fort increment del nombre de famílies ateses pel Rebost.
Per aquest motiu i en nom del Rebost Solidari voldria demanar-te que si comparteixes el seu objectiu facis difusió de la campanya entre les persones que et són properes. I també que, en la mesura de les teves possibilitats, aquest divendres o dissabte vulguis fer una aportació d’aliments en qualsevol dels punts de recollida.

Gràcies per endavant.

Marta Farrés i Falgueras
Regidora de Serveis Socials"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens vols deixar un comentari, recomanació o suggerència?
Endavant, t'escoltem!!