Pàgines

dilluns, 17 de juny del 2013

Campanya "La fam no fa vacances"

Campanya "La fam no fa vacances" organitzada pel Banc dels Aliments.

Des de la Regidoria de Serveis Socials:
"Com en altres ocasions en què a Sabadell hi ha campanyes ciutadanes de recollida de menjar, voldria informar-vos ara de l’operació "La fam no fa vacances" que està organitzant el Banc dels Aliments arreu de Catalunya i que es durà a terme al llarg del mes de juny amb la finalitat que les persones més vulnerables puguin rebre ajuda alimentària durant l’estiu.
Aquesta campanya vol motivar la societat catalana a mobilitzar-se contra la fam que poden patir persones de l'entorn més proper i pretén aconseguir la cooperació d'associacions, empreses, clubs esportius, esplais, centres educatius, entitats culturals i socials, i d'altres grups i col·lectius. Se'ls demana que recullin aliments bàsics en les activitats que organitzin durant tot el mes (actes, festes, competicions esportives, celebracions de fi de curs, etc.).
A la nostra ciutat els aliments que es recaptin es destinaran al Rebost Solidari de Sabadell, que també coordinarà la logística de la campanya, d'acord amb els Serveis Socials municipals. Aquí, a més, hem volgut vincular el plantejament d'aquesta operació amb l'objectiu concret d'assegurar durant el període de les vacances escolars l'alimentació equilibrada dels infants que en tenen necessitat.
Amb aquesta finalitat es requereixen principalment productes que completin els lots infantils que distribuiran les entitats del Rebost Solidari durant els mesos d'estiu: farinetes de cereals i de fruita, llet, llegums, galetes, tonyina, arròs i oli.

Només cal que s’adreci al Rebost Solidari de Sabadell, per mitjà dels telèfons 93 748 17 50 o 607 24 75 67, o bé al correu electrònic rebostsolidarisbd@gmail.com    "

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens vols deixar un comentari, recomanació o suggerència?
Endavant, t'escoltem!!