Pàgines

dijous, 12 de desembre del 2013

Centre Cívic Can Rull

Exposició sobre la problemàtica de les mines antipersones als territoris ocupats del Sàhara Occidental Del 20 de desembre de 2013 al 17 de gener de 2014
L'associació Sabadell acull infants sahrauís aposta aquest cop per la conscienciació sobre la problemàtica que generen les mines antipersones als territoris ocupats pel Marroc en el Sàhara Occidental. 
Organitza: Sabadell Acull Infants Sahrauís (SAIS)
Altres: L'associació Sabadell Acull Infants Sahrauís (SAIS) és una entitat sense ànim de lucre creada el mes de maig del 2006 a la ciutat de Sabadell. Aquest organisme agrupa una majoria de socis que havien estat mares i pares d'acollida de nenes i nens sahrauís els anys anteriors mitjançant l'Associació Catalana d'Amics del Poble Sahrauí (ACAPS). D'altra banda, també s'han afegit com a socis pares i mares noves.
Els objectius principals d'aquesta jove associació són difondre la situació del Poble Sahrauí i donar suport al projecte tan interessant i humanitari de les colònies, que ajuda a la canalla dels campaments de Tindouf, si pot fer-se una revisió (en el cas de nens repetidors seguiment adequat de malalties que ja s'havien detectat a les passades revisions), i deixar de patir unes temperatures de 60 a 65 graus, durant gran part de l'estiu, enmig de la hamada algeriana, un terreny dur i inhòspit on res creix .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens vols deixar un comentari, recomanació o suggerència?
Endavant, t'escoltem!!