Pàgines

dilluns, 13 d’abril del 2015

Activitats de l'Associació de Veïns de la Creu Alta

L'Associació de Veïns de La Creu Alta fa una crida per recollir fotografies antigues del barri de la Creu Alta, us adjuntem la seva petició:
 

"Les normes per l'exposició de fotografies per la nostra Festa Major:  
Exposició fotogràfica “Gent del Barri”
Participació del veïnat en el programa
Estem cercant fotografies casolanes, amb imatges antigues del nostre barri, especialment dels anys 60 i 70 del segle passat, perquè en volem fer una exposició especial i perquè, sobretot, volem recollir un arxiu històric de La Creu Alta, amb imatges aportades pels seus veïns i veïnes.
No demanem els originals; és suficient amb que ens envieu una còpia electrònica de les millors que tingueu o que ens deixeu aquests tresors per a què els puguem escanejar. Només els volem copiar.
El programa fotogràfic “Gent del Barri” te un plantejament estructurat, amb unes bases establertes que les podeu consultar clicant aquí. Veureu que està tot previst i que no hi ha intenció de fer cap mal ús del que us demanem.
Volem fer aquest recull històric amb la participació dels seus protagonistes; necessitem fotografies de La Creu Alta aportades pel seu propi veïnat. És una gran idea, amb la que podrem fer un magnífic arxiu i, naturalment, una esplèndida exposició amb la que tothom podrà gaudir recordant què havia estat el nostre barri.

Si voleu fer alguna aportació, dirigiu-vos el més aviat possible directament al nostre local social, carrer Major, 70, els dilluns o els dimecres de 6 a quarts de 8 de la tarda. O utilitzeu directament el nostre correu electrònic: creualtaav@gmail.com
Animeu-vos! Com més participació hi hagi, més lluïda serà l’exposició i més valuós l’arxiu que podrem crear sobre La Creu Alta."


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens vols deixar un comentari, recomanació o suggerència?
Endavant, t'escoltem!!